Ποιοί Είμαστε;

Dedicated to Excellence

Η DINERO FINANCE & INSURANCE CO είναι μια νέα και ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία Συμβούλων που είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες.

 

  • 0ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
  • 0ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΣΠΑ
  • 0ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ
  • 0ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Statistics

Year 2009 - 2010 ( 600 cases won)

Αναπτυξιακά Προγράμματα

Η DINERO FINANCE & INSURANCE CO διαθέτει στελέχη με μεγάλη εμπειρία στην Υποβολή - Διαχείριση - Υλοποίηση και Έλεγχο Επενδυτικών Προγραμμάτων έχωντας διαχειριστεί με επιτυχία πάνω από 100 έργα συνολικού ύψους 200.000.000,00 € έχωντας διευκολύνει την εκταμίευση χορηγήσεων άνω των 60.000.000,00 € στα πλαίσια των Αναπτυξιακών Νόμων 3908/2011 και 3299/2004.

Αναδιαρθρώσεις Δανείων

Στον Τομέα των Αναδιαρθρώσεων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών δανείων η DINERO FINANCE & INSURANCE CO διαθέτει στελέχη με μεγάλη εργασιακή εμπειρία στον Τραπεζικό Τομέα αποκτώντας ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην δημιουργία βιώσιμων και φιλικών προς τον Επιχειρηματία / Ιδιώτη προτάσεων αναδιάρθρωσης δανειακών υποχρεώσεων. Σήμερα έχοντας αναδιαρθρώσει πάνω από 200 δάνεια Ιδιωτών και Επαγγελματιών συνολικού ύψους 100.000.000,00 € αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση για την διαχείριση των δανειακών οφειλών Νοικοκυριών και Επιχειρήσεων.

Συγχρηματοδοτούμενα Προγράμματα ΕΣΠΑ 

Η DINERO FINANCE & INSURANCE CO μέσω των Εξειδικευμένων Σουβούλων Ιδιωτικών Επενδύσεων που διαθέτει έχει διαχειρστεί πάνω από 500 Επενδυτικά Σχέδια Συγχηματοδοτούμενων με Εθνικούς και Κοινοτικούς πόρους Προγραμμάτων έχωντας δημιουργήσει σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους Πελάτες της καθοδηγώντας τους σε κάθε βήμα τους ώστε να εξασφαλίσει την επιτυχή Ολοκλήρωση των Επιχειρηματικών τους Στόχων.

Ασφαλιστικά Προϊόντα

H DINERO FINANCE & INSURANCE CO μέσω του διευρυμένου δικτύου συνεργαζόμενων Ασφαλιστικών Εταιριών έχει καταφέρει να προσφέρει στους Πελάτες της τις Οικονομικότερες Τιμές της Αγοράς με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση τους και την κάλυψη των εξατομικευμένων αναγκών τους

Επιτυχία Υποβολών σε Συγχρηματοδοτούμενα Προγράμματα

0%

Επιτυχία Αναδιαρθώσεων Δανειακών Υποχρεώσεων

0%

Ικανοποίηση Πελατών Ασφαλιστικών Συμβολαίων

0%